rensat & tömt

Så, nu är mitt rum nästan helt tomt! Bara min & min syrras säng kvar. Om ni inte visste så ska jag renovera mitt rum, det kommer bli så jävla snyggt ;) Kommer visa när det är klart såklart! 

Idag så har jag bara chillat, jag stack över till min flickvän (Love) innan & snacka med henne, annars har jag bara tagit det lugnt. Ska snart sova för blev inte mycket sömn hos Lovisa & Victoria, frös inatt :( Men jaja, vi hade trevligt igår annars!

Godnatt!  :*

none of these drugs get me high


"We'd be near heaven at 11. And by three you will be thinking of the love you lost."

Kom nyss hem från stan, har fikat med Märta, fett nice! Dock inte så fett nice för plånboken, uuuuh, måste spara pengar!!!
Ikväll så ska jag hem till Lovisa & Victoria! Vi ska käka, kolla film & mysa, coooozy. Har inte träffat dom på överlänge så det ska bli kul :) 
Imorgon? Det är söndag. Officiella chilldagen, ohyeah. Ska tjocka mig och chilla och kanske träffa Love och känna mig deppig för det är skola på måndag.. :( Det gillar vi INTE!

länge leve segertåget!

Igår var faktiskt helt chill! Drack, rökte, lyssnade på musik & snackade, övernice! Men blir nog inte nån dricka till helgen, måste spara på pengarna + att jag dricker för mycket så det skadar ju inte direkt haha. :) Vad som händer idag? hmm... Är ganska sugen på o bara kolla på film och käka popcorn, så blir nog det! 



nanana come on!

Krök ikväll, peppppppppar!!



ändrat

Som ni ser så har jag ändrat ganska mycket i bloggen, snyggt tycker jag, vad du tycker bryr jag mig inte om ;) haha, nej men snyggt, right?? 

Det blev ingen movienight igår, vi kollade på big brother, åt choklad och rökte. Ganska nice kväll ändå. Och på tal om big brother, VAD HAR HÄNT?! Typ bara massa gamlingar och par ju. Var tog dom unga blonda bimbosarna vägen liksom? 



off to movienight



dryg

Dryg söndag! Fast ska sticka hem till Dessi ikväll och kolla film och chilla, helt okej :) Men just nu sitter jag o kollar igenom massa shopping hemsidor och drägglar. Tur att man får pengar imorgon.. Fast oj, dom ska man ju spara till siesta ju.. TOLLE!



mhm..

Gissa vad jag gör ;) 




hey, let's kick it!

Det var som sagt fest i fredags och det var bara trevligt! Blev dock lite för mycket dricka så jag var sjukt bakis igår.. :( Förresten, drick aldrig vin och öl på samma kväll, det var nog det som gjorde att jag blev så bakis.. ehehe. 

Igår så chilla jag hos Saskia med Emilia, cozy & crazy haha. Idag vet jag dock inte vad jag ska hitta på... Hatar söndagar, även om jag är ledig imorgon så är det så dryg känsla haha. Men ja, får se vad som hittas på :) 

Bjuder på en gammal bild från Matilda, början av året :)



i may be bad, but i'm perfectly good at it

Är ledig nu från skolan i 10 dagar, klagar man inte på eller hur!? ;) Det ska firas med fest ikväll och jag sitter just nu och peppar satan nere vid tvn med värsta basen! Me likey! 

Rihanna - S&M, peppppp

wants

Åh, jag måste skaffa ett jobb :(



ska sova

Ska sova nu och hoppas på att må bättre imorgon! Love kom hit innan ikväll och underhöll mig lite, trevligt! Vi var dock lika döda båda två haha! Har dessutom hittat fest till helgen så får hoppas man är frisk och pepp då ;) natti alla!♥



sjuk!

Usch så dåligt jag mådde i morse, kändes som jag var en degklump med halsont & huvudvärk, inte kul :( Men mår lite bättre nu, men har fortfarande ont i halsen och lite ont i huvudet. Får hoppas jag mår bättre imorgon! Ska ta och sätta på en film nu som heter "Easy A" som jag har hört fett mycket bra om så jag får väl se om den faller mig i smaken också ;) Hörs sen! 



tough life

Jag orkar inte skolan, är så jävla trött asså! Har egentligen inget att skriva om så detta är onödigt men kände bara för o blogga lite, ehehe ;) Status: Jobbig dag i köket idag, på torsdag ska jag sätta i tandställning och jag är ledig på fredag, lov nästa vecka! Så livet är ju ändå najs, men nu ska man stå ut dessa dagar också.. Shit vad jag är skoltrött haha!

Lars Winnerbäck underhåller denna vardagskväll.



music is all i need

Okej, en kopp kaffe, alvedon och bra musik hjälpte! Är pepp och redo för fest nu igen ;)





bakis...

Åååååh huvudvärk... Det blev inte bara monopolspel och lite dricka, vi drog på fest istället! Ousch, gör cider att man blir mer bakis än vanligt? För har nog aldrig varit såhär. :( Haha, det roligaste är att jag ska på fest sen igen! Blir nog dock inte så mycket dricka ikväll...

back on the dancefloor

Hoppas jag hittar nån fest imorgon asså för jag är fett pepp! :D Ska snart sticka hem till Dessi och spela monopol som sagt, haha! Ändå trevligt. Men vi får höras imorgon tror jag, puss

Yesterday.

märkte nu att..

Jag har stavat fel på headern haha! Så går det om man är trött o ska göra sånna saker ;) Ska genast ta o fixa det, ska också föröka fixa så jag inte har mitt bloggnamn framför headern.. Så jävla fult. Ska snacka med nån kunnig o se om dom vet hur man får bort det :)

Kom iallafall nyss hem från skolan och lyckades få med mig nytt vax & sushi påvägen hem, hihih :D
159 kr hos en frisör på Entré. Får hoppas att det är bra, höhö
GOTTE

trött..

Är extremt trött nu efter en lång dag, ska kolla lite till på fantastic four sen är det dirr ner i sängen med Love! :) Imorgon tänkte vi ha monopol-kväll haha! Sitta o dricka lite o spela monopol är faktiskt roligare än man kan tro höhö ;) jaja, ska fortsätta kolla på TV nu, natti!

nya skal till ajfånen

Köpte nya skal till luren för några dagar sen, har visat dom i förra bloggen men måste ju dela med sig av dom här heta skalen här också ;) 199:- för 3 st på Nöjesmagasinet.



fixar..

Håller på och försöka fixa så att jag får bredare blogg utan att menyn ska hoppa ner där nere... Nån som vet hur man gör?! Kollat på sånn hjälp-hemsida men det var inte till så mycket hjälp. Men ska nog ta och lämna det nu för tillfället och hoppa i säng, godnatt kära medborgare! ;)



flyttat nu!

Så, nu har jag flyttat hit så fortsätt läsa här om ni vill! :D

kläderna idag!



hey there, ny blogg!

Kommer numera befinna mig här. Min förra blogg är alexholmstrom.devote.se!



RSS 2.0